top of page

Boek een moment
voor jezelf

Behandelingen van Mas

Iedereen heeft behoefte aan een momentje voor zichzelf. Ik bied verschillende behandelingen aan die je heerlijk tot rust laten komen of meer focus hebben op genezing van je klachten.

Wil je graag meer informatie over de verschillende behandelingen? Of wil je eerst weten of ik iets kan betekenen voor jouw persoonlijke klachten? Neem gerust contact op.

Is er op korte termijn geen plek beschikbaar? Door mijn onregelmatige baan als verpleegkundige zijn niet alle woensdagen beschikbaar, maar mogelijk een andere dag in de week. Stuur me gerust een whatsapp voor mogelijke extra data.

Behandelingen
Foto28-34.jpeg

Hoe ziet een behandeling er uit?

Ik kan me voorstellen dat je moeilijk een beeld kunt vormen van een behandeling, vooral als dit je eerste keer is. Laat me je helpen een beeld te vormen! Een sessie bestaat uit:​

  1. Zittende kennismaking met een magnesiumrijk voetenbadje, waarbij we je reden van komst bespreken,
    ik je uitleg wat we gaan doen en jij vragen mag stellen.

     

  2. Je  mag je broek uit doen of optrekken tot boven de knieën, gaan liggen op de massagebank en je ogen sluiten of je ogen tot rust laten komen doormiddel van een lavendelzakje. Onder het genot van rustgevende muziek start ik de massage met warme etherische massage olie.

  3. Zittend napraten met thee en een heerlijke ambachtelijke MAS bonbon van Cioccolatini.
     

Alles mag er zijn, dit moment is helemaal voor jou. En ik laat je het volledig beleven. Zonder verwachtingen, zonder wil om je te veranderen. Want je bent al wie je moet zijn, en wat is er mooier dat te mogen ervaren.

Cadeaubon ontvangen? Klik dan op de desbetreffende behandeling om een afspraak in te plannen en klik bij betalen op 'contant'.

Foto28-38.jpeg
bottom of page